A Glaminarium egy Istennő program, amelynek célja, hogy minden nő megkaphassa azt a különleges bánásmódot, amit megérdemel.
A nők, akár a gyémántok, azért jöttek e világra, hogy ragyogjanak!
Mindannyian szeretnénk megélni a különlegesség érzését, azt, hogy egyediek és értékesek vagyunk. Mindenki másban tehetséges, mindenkiben ott ragyog a fény, csak szabadjára kell engednie. Ez ott kezdődik, hogy Te szereted és elfogadod magad, megengeded azt a sok jót és szeretetet, amit megérdemelsz! Mi ebben segítünk.
Profi csapatunk a program ideje alatt teljes testi és lelki feltöltődést, megújulást biztosít minden részt vevő hölgy számára.

A Glaminarium Istennő Program egy személyes konzultációval kezdődik, amelynek során egy stylist és egyben divattervező egyénileg foglalkozik az adott hölggyel. Megbeszélik a méreteket, ajánlott stílusirányzatokat, valamint ezen a napon egyeztetjük az egyéb számunkra fontos tudnivalókat.

A konzultációt követően néhány nap múlva kerül megrendezésre a Glaminarium, ahol kezdetét veszi a varázslat. Az eseményen a hölgyek az előzetes egyeztetések alapján stylistunk által összeállított mesés ruhákba bújnak. A hajkoronákról fodrászunk a legnagyobb törődéssel és odafigyeléssel gondoskodik. A résztvevők személyiségükre szabott sminkjét professzionális anyagokkal a Glaminarium sminkese készíti.

Amikor az összes Istennő készen áll, fotósunk gyönyörű, egyéni képet készít minden hölgyről. A képet a fotográfus utólag tökéletesíti, finomítja, majd e-mailen, nagy felbontásban eljuttatja a résztvevőknek.

A fotózást követően megtörténik a nagy értékű ajándékcsomagok és meglepetések átadása.
Megérkezik lelki trénerünk, aki másfél-két órában megtartja az első Soul Training előadást, amelynek során új utak nyílnak meg az Istennők előtt. Az előadás folyamán beszélgetünk, gyakorlatokat is végzünk.

A Glaminarium napján az érkezéstől a távozásig üdítőkkel, pezsgővel, és csemegékkel kedveskedünk.
Az esemény Budapest szívében, egy showroom-ban kerül megrendezésre, amely biztosítja az exkluzív és nyugodt környezetet.
A Glaminarium napja után a részt vevő hölgyek még három hétig, heti egy alkalommal látogatják a Soul Training-et, így elindulnak egy sikeres, boldog, kiegyensúlyozott élet útján.
A Glaminarium csomag magába foglal még egy kényeztető Spa ápolást, amelyet a Glaminarium hivatalos kézápolójánál előzetes időpont egyeztetés után, a Glaminarium napjától számított hatvan napon belül vehetnek igénybe.

Te is arra születtél, hogy ragyogj! Engedd szabadjára a benned rejlő Istennőt!